С този вирус не може да се преговаря и да

...
С този вирус не може да се преговаря и да
Коментари Харесай

Експерт: Ще се къпем в доставки от ваксини, а няма да има кой да иска да се ваксинира

 " С този вирус не може да се договаря и да се подписа контракт. Всички са съгласни, че пандемията е една война. Въпросът е за какво водачите на страните в света не постъпиха като на война. Така постъпи единствено Китай ". Това сподели пред БНР предприемачът Тихомир Каменов, вложител в региона на опазването на здравето и фармацията, който се включи в предаването " Неделя 150 " от Цюрих.

Според него фактът, че нито един актуален международен политически водач не е живял в условия на война, е годното обяснението и отговор на този въпрос.  

" Най-доброто решение не е затварянето на бизнеси, а медикаментозно профилактиране, до момента в който се имунизираме. След това да не престават механичните ограничения ", счита той и даде образец с Китай, където " хората бяха затворени в домовете им, армията им разнасяше храна по домовете и всеобщо профилактиране с хидроксихлорохин ".

Бизнесменът предвижда, че до края на годината " светът ще се къпе във ваксини ", само че следва проблем, при който " ще се къпем в доставки от ваксини ", а няма да има кой да желае да се имунизира. 

Тихомир Каменов дефинира като " съвършената стихия по време на изборите " упования пик на заболеваемостта при започване на април.

По думите му в предизборните платформи на партиите има и нездравословни оферти, свързани със опазването на здравето:

" Търговските сдружения имат една доста значима роля - те са организационно-правна форма за отчетност и придвижване на парите в опазването на здравето. Като ги премахнете - ще премахнете отчетността. Следователно сегашният безпорядък ще се трансформира в злополука ".   

За дигиталния европейски сертификат за имунизиране предприемачът съобщи, че е недемократичен по отношение на здравите хора, които се пазят и се профилактират.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР