С този тест ще разберете вашите лични качества Психологът и

...
С този тест ще разберете вашите лични качества Психологът и
Коментари Харесай

С този тест ще разберете вашите лични качества

С този тест ще разберете вашите персонални качества

Психологът и притежател на Нобелова премия Роджър Спери разкрил, че двете полукълба на мозъка действат по друг метод. Начинът, по който мислите, зависи от това кое полукълбо господства. Според неговите проучвания, има многочислени проби, които могат да дефинират вашето мислене и вашите персонални качества. Този тест е подобен и вие ще научите повече за себе си.

Вижте картинката! Какво животно забелязахте първо?

Първото животно, което забележите, ще разкрие силата на мозъка ви

Глава на тигър

Лявото полукълбо на мозъка ви е по-активно. Вие сте анализатори, имате цели и сте в действителност проведени. Когато се сблъскате с проблем, употребявате логичност и сте справедливи. Знаейки какъв брой време сте мислили за обещано решение, можете да бъдете безапелационни. Би било добре, в случай че от време на време приемате мнението на другите хора и го взимате поради.

Вашите присъщи черти са:

Планиране: Вършите нещата по проект и постоянно имате лист на дилемите. Точност: Имате ясно избрани цели и знаете какво би трябвало да извършите, с цел да ги постигнете. Рационалност: Емоциите и възприятията не ви стопират по пътя към задачата. Логика: Обичате математиката и науката и сте цялостни с нови хрумвания. Реалност: Вашият свят е в действителност действителен. Няма място за приказки и фикция. Без значение по какъв начин другите виждат вашите цели, знаете, че те са реалистични и постижими.

Маймуна, която виси

По-активно е дясното ви полукълбо. Вие сте креативна персона, цялостна с новаторски хрумвания. Когато сте изправени пред проблем, постоянно разчитате повече на интуицията, в сравнение с разсъдъка. Знаете доста добре, че всяка стъпка в живота ви е урок, а вие даже смятате неуспеха като стъпка към задачата. За вас пътуването е доста по-важно от задачата. Тъй като сте мечтатели, постоянно се губите във фантазиите си. Трябва да се връщате към действителността понякога и да обръщате повече внимание на света към вас.

Вашите присъщи черти са:

Импулсивност: Спонтанно вършиме нещата. Винаги мислите отвън кутията. Емоционалност: Твърде доста се притеснявате за нещата. Вие прекарвате времето си в мислене и действате съгласно възприятията. Креативност: Имате гений за музика, изобразяване или каквато и да било креативна дисциплинираност. Интуиция: Не правете описи със задания и не спазвате разпоредбите. Решавате проблемите интуитивно. Мечтателност: Имате фантазии за живота, вместо цели. Искате да постигнете фантазиите си и постоянно успявате да извършите това. Не забравяйте, че двете полукълба не са изолирани едно от друго. Те работят дружно и взаимно се допълват. Така че, макар че може да притежавате характерностите на едното полукълбо, това не значи, че не притежавате нищо от другото.
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР