С този състав максимумът, който достигнахме в есенния полусезон, е

...
С този състав максимумът, който достигнахме в есенния полусезон, е
Коментари Харесай

Людмил Киров: Целта пред отбора е да остане в професионалния футбол

С този състав максимумът, който достигнахме в есенния полусезон, е десета позиция във Втора лига, сподели треньорът на ФК " Дунав "

" Целта пред Дунав (Русе) е да остане в професионалния футбол. По тази причина са ни нужни футболисти на всяка една позиция - от вратар до нападател ", сподели пред Българска телеграфна агенция треньорът на русенския отбор Людмил Киров.

Дунав приключи есенния полусезон на десета позиция в класирането на Втора лига.

" С този състав това е максимумът, който успяхме да реализираме ", сподели Киров.

Отборът е във финалната фаза на привличане на четирима нови футболисти. Става дума за перспективни млади състезатели, само че със сериозен опит в професионалния футбол на равнище Първа и Втора лига.

Началото на зимната подготовка ще бъде сложено на 4 януари идната година.

" Почти несъмнено е, че ще имаме лагер, който ще бъде в Сандански - от 22-и до 30-и януари. Там са планувани контроли с Вихрен 1925 (Сандански) и със Спартак (Плевен). Уредени са също другарски срещи с Добруджа в Русе - на 14 януари, с Черно море във Варна - на 4 февруари ", изясни треньорът.

Киров сподели още, че има футболисти, с които клубът се е разделил, а с други това занапред следва. В тима няма да играят към този момент Кристиян Върбанов и вратарят Винченцо Ангелов.

" Ангелов бе с нас още от първия сезон в Трета лига и дружно с Цветелин Енчев бяха главните вратари на тима. За страдание още в края на полусезона Винченцо Ангелов реши да се завърне назад при своите близки в Германия. Желаем му триумф във всяко едно начинание и благодарим за всичко, което направи за нашия тим. Кристиян Върбанов също бе част от тима от началото на тази година. На него също благодарим за изявите с екипа на Дунав и му пожелаваме триумф в бъдещите проекти и изяви ", обявиха от русенския клуб.

От там обясниха, че Мирослав Будинов се възвръща сполучливо от своята травма и ще бъде разполагаем за началото на подготовката. Мартин Костадинов също към този момент тренира. В тима се е завърнал и Денислав Минчев, който отсъства през съвсем целия есенен дял поради здравословен проблем.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР