С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.

...
С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.
Коментари Харесай

Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори

С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори. Това разгласи ръководителят на ПЕС и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев в понеделник пред бТВ в коментар на вчерашния пленум на партията, на който бяха оценени резултатите от локалния избор.

Станишев разяснява, че след мощния старт през 2016 година с успеха на президентските избори Българска социалистическа партия има поредност от пропуснати шансове. Той предизвести, че левицата няма автоматизирано да стане първа политическа мощ, а би трябвало да се бори за това. Според него това не би трябвало да е на непознати терени – силовашкия метод на ГЕРБ или на терена на националистите.

Станишев обаче отхвърли да уточни кой би трябвало да седне на мястото на Корнелия Нинова отпред на Българска социалистическа партия. " Нека се заявят претенденти и партията ще реши, никой не е незаместим ", разяснява Станишев.

Преди ден на пленума на левицата Корнелия Нинова и управлението на Българска социалистическа партия удържаха победа над вътрешната съпротива, само че борбата сред двата лагера не стихва, както и настояванията за оставка на водача.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР