С този пост искам да спра вниманието на зависими и

...
С този пост искам да спра вниманието на зависими и
Коментари Харесай

Марков: Изявлението на НСО при Радев във връзка с ББ не трябва да се подминава

С този пост желая да спра вниманието на подвластни и самостоятелни от властта публицисти, както и на дребното останали в територията политически естети.

Изявлението на Националната работа за защита при Президента на република България, завършено документално и публично презентирано по отношение на ББ, не би трябвало да се подминава с лека ръка.

Това е документ, който потвърждава по изцяло безапелационен метод, че НСО продължава да се употребява единствено като политически инструмент и напълно обслужва не държавни, а различен тип ползи! Всякакви, написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във Facebook.

В същото изказване се съдържат и текстове от които е видно, че управлението на тази специфична национална работа продължава да е надълбоко некадърно във връзка с тълкуването и използването на закона за НСО, който би трябвало да подсигурява националната, а не политическата сигурност. Има основна разлика, която овластените, само че необразовани хора не схващат. И няма по какъв начин да схванат.

Зная, че материята е комплицирана, само че в случай че продължаваме да сме безмълвни по отношение на използването на всички специфични служби по циничен метод и с назначение на управителни постове в тях на лица с изцяло фиктивен и нереален профил, рискуваме демократичната форма на ръководство да бъде подменяна, както до в този момент, с тоталитарно-олигархична.
Това обрича на крах идващите десетки години на живот в страната и подсигурява отдалечаването ѝ от потребността за неотложни промени. Помислете добре какво ви споделям.

Няма да обявявам в уеб страницата си изказването на НСО по отношение на борисовите крамоли, което всеки самичък може да откри в нета, тъй като не обявявам войнишка тоалетна хартия за реклама на елементарни гащници. Без опрощение.
В последна сметка аз ще победя Системата и самичък ще го направя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР