С този и поредните няколко гафа, които направиха от ВМРО,

...
С този и поредните няколко гафа, които направиха от ВМРО,
Коментари Харесай

Марешки подкрепил новия закон за горивата, за да покаже на хората колко е лош законът

С този и следващите няколко гафа, които направиха от Вътрешна македонска революционна организация, " Обединени патриоти " направиха огромен шлем от гафове. Това съобщи ръководителят на партия " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в коментар за новия закон за горивата – Законът за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис.
Иначе за какво някой да влага в тези неща, да не мислите, че някой се е сетил да прави подобен лобистки закон? Щом се прави, някой е вложил и си търси вложенията, изясни Марешки, съгласно който било въпрос на предпочитание службите да заловен такива хора, само че им било комфортно да ги държат с компромати.
Вижте какво споделя Красимир Каракачанов – че през дребните бензиностанции и компании минава контрабандата и че трябвало обаче да бъде защитаван дребния и междинен бизнес. Това демонстрира беззащитност – през днешния ден, 13 юли, ще кажем на Борисов да разграничи съдружните си сътрудници, добави Марешки.
На въпрос на Нова телевизия по какъв начин обаче са дали своят вот от " Воля ", водачът им сподели: " Подкрепихме го ". Обяснението – в този момент на хората би трябвало да им се качат цените на горивата, с цел да се обединят и да не поддържат партиите, внасящи лобистки закони. Само като усетят хората повдигането на цените, схващат защо се борим – ние се борим, борим, не получаваме никаква поддръжка , е тезата на Марешки.
Марешки добави, че като състезател в бранша на горивата, имал интерес дребните да бъдат смазани, само че като жител и политик поддържа дребния бизнес. Лидерът на " Воля " съобщи, че не всички дребни компании били контрабандисти, само че имало такива, които били употребявани от огромните. Ако спечелим идващите избори, ще отменим този закон, ще махнем компанията на Султанка Петрова от така наречен Партиен дом, даде обещание Марешки. И акцентира, че рейтингът на " Воля " се подвига последователно.
" Воля " е доста по-голяма от Вътрешна македонска революционна организация, на всички избори, на които сме се явявали, сме ги побеждавали, съобщи Марешки и не отговори директно на въпрос в случай че Вътрешна македонска революционна организация излезе от ръководството, ще влезе ли " Воля " на тяхно място. Каракачанов да се яви самичък на избори и да завоюва повече от 1%, приключи водачът на " Воля ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР