С тоя обединител няма да стане!Радост ни обзема напоследък от

...
С тоя обединител няма да стане!Радост ни обзема напоследък от
Коментари Харесай

„Стършел“ гостува на ДЕБАТИ: ИДАТ НОВИ ДИВАНЕТА

С тоя обединител няма да стане!
Радост ни обзема в последно време от една нова наклонност. Увеличават се „ диванетата ”, т.е. тези, които управляват своите нации от диваните си у дома. За жал, във въпросната процедура не сме първи (в Османската империя на държавното управление са казвали “Диван ”), само че значимото е, че сега сме единствената страна в света, която продължава в тази посока.
Гостува неделно на ДЕБАТИ.БГ
Досега като упражняващ въпросния виновен поминък се славеше само Ахмед Доган, за който знаем, че си командва партията от диваните си на всякакви места по страната. Ала напоследък тази му роля я усвои още един човек – Слави Трифонов. Поучи се той от именития си предходник и взе да му подражава. Но не остави занаята без надграждане, вкара управление чрез писане на интернетски постове. Иначе в останалото няма разлика. Доган приема всяка заран на лафмоабет заместника си Карадайъ, споделя му „ хош гелдин ” и му подрежда що да прави за деня. Трифонов прави същото, единствено че гавазинът му е по-нисък и се споделя Тошко Йорданов. Но към този момент няма да командва политиката от дивана, че народът го спря в това му начинание, но значимото е, че се записа в “Гинес ” като втори експерт по диванлъците.

И внезапно – о, висини! Ликуй, народе! Делото не погина, а продължава! Появява се трети диван господар – и той се споделя, и той се споделя? – името му е Борисов. Заяви някогашният ни министър председател, че няма към този момент копнеж да ръководи страната. „ Мигар така си решил, проплака поданството – на кого ни, Бойко, оставяш! ”

 стършел

Но да внесем утешение. Борисов няма да си занемари раята, просто тъй като и той ще потегли да я движи отдалечено. Затвяря се в Банкя, полива бегониите, храни кокошките, дундурка внуците и в случай че му останат сили, приема някоя Мата Хари. А като завърши, заема се с политическия диванлък. Дава визита на приемника си, който няма да е Томислав Дончев, че събра много негативи, а ще бъде Даниел Митов. Млад е и необременен, също така приказва британския.

Но дано за утешение да кажем, че няма да се раздели Борисов с политиката, щото нали един път рече, че е най-хубавият и не ще остави страната да се счупи. Ще я движи в случай че ще и до последната социална поръчка. Ще посреща пълномощника си с едно „ конграчулейшън ” и ще му спуска задачките. Тъй че, да бъдем безгрижен – страната ни ще продължи да бъде в положителни ръце – диван чорбаджийски.

Диване кореспондент
Наско Мандаджиев
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!34ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

, 16.10.2022, 11:27
16.10.2022, 10:22
16.10.2022, 10:09
16.10.2022, 09:09
Последни публикации-16.10.2022, 12:08-16.10.2022, 11:27-16.10.2022, 10:22Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР