С това си поведение днес те ни пратиха в ръцете

...
С това си поведение днес те ни пратиха в ръцете
Коментари Харесай

Борисов за оставката на кабинета: С това си поведение те ни пратиха в ръцете на Радев

С това си държание през днешния ден те ни пратиха в ръцете на президента Радев .Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява подаването на оставката на Николай Денков и кабинета.

" Не виждам за какво по този нахален метод се отнесоха с всички в Народното събрание - Денков пристигна, хвърли си оставката и си отпътува с кабинета, с цел да не вземат участие в дебатите. Питам ги - по този начин ли се отстоява държавно управление, по този начин ли се дава отговор на рецензията ", попита той, съобщи Дарик.

По думите му " тези хора " (ПП-ДБ) играят игра и желаят да има отговорен - ГЕРБ " за това, че отиваме на избори " . " Трябва да излезем ние отговорни, но аз не желая да излизам отговорен. Затова съм изпратил с дамите им дамски екип. Ако намерят съществено решение - ще се подпиша. Но другояче те стартират да се събират водачите им на думи, най-после дойдат и дамите им, аз нямам работа в подобен панаир и не желая да вземам участие в него ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Според него от ПП-ДБ през днешния ден са предопределиха по какъв начин се ще се случат нещата и не вижда положително решение на този цикъл за ротация. " Днес нямаше министри, нямаше никой в пленарната зала. Щом желаят избори, те ги предизвикат . Трябваше бъдещият министър председател да е в пленарната зала през днешния ден с Денков ", заяви той.

" Съжалявам за тона, само че те го предизвикат. Те предизвикат избори. Като предстоят договаряния, за какво не разговаряхме нощес. Ние нощес в 17.50 разбираме, че държавното управление си е подало оставката, след това я отдръпнало, сутринта през днешния ден разбираме, че внасят оставката в Народно събрание ", разяснява Борисов.

" Ще преговаряме, избрали сме екипа . Казахме на следващия ден, събота, неделя да се почисти всичко, тогава да преговаряме, аз в рой водачи да седна против всичките войводи да им чувам претенциите, да ги удовлетворя, няма излаз. Изходът го завършиха през днешния ден ", добави Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР