С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в

...
С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в
Коментари Харесай

Антония Петрова се появи с тотално обезобразен нос

С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в обществените мрежи. Несполучливата ринопластика на Тоца проличава от километри и въпреки Петрова да не си признава за корекциите, на всичките й почитатели им направи усещане смяната.

Новият обонятелен орган на Антония поразително припомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични интервенции. Носът на Петрова се отличава с извънредно чип и изострен връх, откриващ напълно ноздрите й.

Според източници на Show.bg пластиката е била направена в Гърция, при хирург от непознат генезис поради ниската оферта за 2-дневна хоспитализация.

Именно това била повода миската да е неактивна в обществените мрежи близо месец. Едва тези дни, откакто възобновяване към този момент е завършило, Антония си разреши да разгласява няколко фотоси от дългата си отмора в Гърция.

„ Знам, че в последно време не съм изключително дейна, заради една елементарна причина – когато си прекарал едно необикновено гръцко лято на яхта със фамилията си, последното нещо е да си губиш времето в обществените мрежи, нали по този начин? “, оправдава се Петрова.

Според запознати Тоца е предходна много фино с новото си носле, само че както се споделя – икономията е майка на мизерията. Миската въобще не била удовлетворена от резултатите и горчиво съжалява, че се е доверила на гръцката клиника.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР