С типичното си чувство за хумор Росен Желязко преметна и

...
С типичното си чувство за хумор Росен Желязко преметна и
Коментари Харесай

С типичното си чувство за хумор Росен Желязко преметна и без това напрегнатите депутати.

С типичното си възприятие за комизъм Росен Желязко преметна така и така напрегнатите депутати. Точно в 10 часа той съобщи:

„ Уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание… “

Необичайно цялостната за петък зала очакваше да бъде препоръчана изключителна точка, с която да се гласоподава Мария Габриел за министър председател.

Но не се случи това

Право да предлага изключителни точки в програмата за деня има ръководителят на Народното събрание. Всички замръзнаха, когато чуха „ уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание… “, само че след тези думи той обяви едночасова отмора.

Пленарната зала заедно въздъхна с облекчение и избухна в смях

Сагата с мандата обаче продължава. Днес Бойко Борисов демонстративно отвори вратата на пленарната зала. На въпрос дали има поле за договаряния, той отговори:

„ Ето, вратата е отворена “, съобщи той.

Лидерът на ГЕРБ влезе в Народното събрание в последните часове от времето, което даде да стартират още веднъж договарянията за държавно управление.

В четвъртък двете обединения си размениха позиции, като и двете завършваха с: Вие сте на ход

Но никой не подхваща дейности. ГЕРБ настояха за опрощение от Асен Василев. Той обаче отхвърли да ги сервира, като съобщи, че Мария Габриел не става за премием. Така от ГЕРБ обявиха, че той изцяло би трябвало да се отдръпна от договарянията.

Не е ясно дали ще има развиване в връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ в днешния ден. В пленарната зала обаче до този миг не е включена точка за гласуването на Габриел за министър председател.

От Брюксел се намеси и Денков, който съобщи, че Борисов се крие от Петков

„ Борисов се е скрил от Кирил Петков “, съобщи той и посочи, че съпредседателят на Политическа партия се е опитал да се свърже с водача на ГЕРБ, само че не е съумял.

Източник: 24 часа
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР