С тези успехи и поради още много причини Ловеч заслужава

...
С тези успехи и поради още много причини Ловеч заслужава
Коментари Харесай

В навечерието на 24 май връчиха 154 грамоти на изявени учители и ученици от област Ловеч

С тези триумфи и заради още доста аргументи Ловеч заслужава да бъде място за разпределяне на такива награди и то освен на регионално равнище, а и на национално равнище.

Това посочи в поздравлението си кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова по време на връчването на голям брой грамоти на учители и възпитаници от цялата област.

Тържеството беше в следобеда на 23 май 2022 година в Ловчанското читалище „Наука – 1870 г.“, събитието е проведено от РУО-Ловеч. Така в навечерието на огромния празник 24 май грамоти получиха 104 изявени възпитаници и 50 учители, сред които и шефове на учебни заведения.

„ Ключът към знанието е най-важното нещо, дръжте го крепко “ – обърна се към препълнената зала кметът Корнелия Маринова, която и някогашен преподавател и шеф на учебно заведение.

Събитието регистрира високите резултати от всички Национални надпревари, викторини, олимпиади, състезания и други изяви на Министерство на образованието и науката, състояли се през образователната година.

Поздравления към отличените сервираха и доктор Иваничка Буровска, и.д. шеф на Регионалното ръководство на образованието в Ловеч, Ловчанският митрополит Гавриил, както и регионалният шеф Виктор Стойчев.

Програмата бе разнообразена с музикални осъществявания на надарени възпитаници. Събитието, което продължи над два часа, има задачата да разпространява резултатите, като покаже педагогическите триумфи и достижения пред обществеността.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР