С тези промени управляващото мнозинство от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

...
С тези промени управляващото мнозинство от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС
Коментари Харесай

БСП: След мандата председателят на Сметната палата сам ще проверява служебното си правителство

С тези промени ръководещото болшинство от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи задълбочават конституционната рецесия. Опитаха се с нови неточности да изправят грешката, която направиха с измененията в Конституцията. Узакониха спора на ползи като позволиха ръководителят на Сметната палата откакто му изтече времето като длъжностен министър председател и самичък да ревизира служебния си кабинет и министрите си.

Това разгласи Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг в Народното събрание.

Това е стъпка напред към разграждане на държавността и ликвидиране на институциите, считат от Българска социалистическа партия. Да е ясно, че отговорност носят тези, които гласоподаваха измененията - ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. Ние бяхме срещу, хаосът се задълбочава, сподели Нинова.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия изрично ще откаже покана да оферират министри, зам.-министри и шефове на организации в служебното държавно управление. Работа е Главчев да си откри хората и редно да разиска това с президента, с цел да не се получи нова рецесия и президентът да откаже да подпише подобен кабинет. Допускам, че авансово се водят такива диалози, с цел да бъде всичко наред, уточни още Корнелия Нинова.

Червената лидерка разяснява и концепцията на ГЕРБ и Движение за права и свободи за връщане на великденските надбавки за пенсионерите.

Хората да не се подлъгват. Ще минат изборите и ще ви ги вземат тези обществени придобивки, предвижда Нинова.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР