С тези пожелания за Никулден със сигурност ще успеете да

...
С тези пожелания за Никулден със сигурност ще успеете да
Коментари Харесай

Най-страхотните пожелания за Никулден

С тези пожелания за Никулден сигурно ще съумеете да трогнете и усмихнете индивида, на който желаете да ги поднесете. Те са благи, топли и съумяват да разчувстват дребни и огромни. Ако в живота си имате непосредствен човек, носещ името Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико, Ница, Нено, не се колебайте да го зарадвате с едно от нашите пожелания.

Ето ги и тях:

1. Нека името ти бъде свято и ти носи шанс постоянно. Нека отваря и най-тежките порти и те води към триумфи. С обич и почитание да го изрича всеки! Честит бъди!
Честити рожден ден - истински пожелания за рожден ден за през днешния ден, 23.09
Какво ли би бил един рожден ден, в случай че липсваха пожеланията, които сгряват душите на празнуващите и ги карат да се усещат по един абсол...

2. В живота си ще срещнеш и другари, и врагове, само че дано най-ближни за теб да бъдат здравето, шанса и берекета. Нека името ти те води към тези върхове, които искаш да покориш. Честит имен ден!

3. Николай е име, което значи „ побеждаващ “. Бъди победител постоянно и не позволявай на живота да те пречупва в нито един миг. Изправяй се против компликациите и ги елиминирай. Бъди здрав и триумфите да се множат с всеки минал ден.

4. Свети Николай е настойник на търговците и по тази причина дано парите в твоя портфейл не стопират да се множат. Бъди удовлетворен от нещата, които ти се случват в живота. Прави по този начин, че всяка една победа да е сладка и заслужена. Честит имен ден!

5. Весел празник! С пожелания за доста другари, цялостни чаши и усмивки на лицата. Нека купонът в живота ти в никакъв случай не свършва. Честито да е името ти и единствено шанс да ти носи!
Пожелания за рожден ден на дете
Детските рождени дни постоянно са били свързвани с доста смях, занимания, шарено въодушевление, приказни страсти и неотслабващ детски смях. Те...

6. На този ден ти искам да не спираш да преоткриваш хубостите на живота, да имаш правилни другари и да бъдеш здрав. В сърцето ти да има място само за споделени мигове и положителни новини. Честито да е твоето име!

7. Честит празник на теб и хубавото ти име. Ти си прелестен човек и можеш единствено да се гордееш с това. Не преставай да следваш задачите си и да покоряваш най-високите върхове. Бъди предан на това, което правиш и вярвай, че най-хубавото занапред следва. Аз ти го поисквам!

8. С пожелания за Свети Никола да те закриля и здраве да разпръсква във всеки твой ден. Бъди благополучен и ухилен човек. Нека силата и мъдростта в никакъв случай не те изоставят. Честит имен ден на теб!

9. С пожелания за отрупана софра с вино и риба. Нека към теб има единствено правилни другари, които те поддържат и обичат. Честито да е името ти и единствено шанс да ти донася в живота!

10. Честит празник! Не забравяй през днешния ден да напълниш чашата догоре с обич, усмивки, наслада и здраве. Изпий я цялата и се забавлявай до насита. Да е честито святото ти име!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР