С тези криптовалути могат да бъде вземана под наем купувана

...
С тези криптовалути могат да бъде вземана под наем купувана
Коментари Харесай

Илън, ти си на ход: Honda започна да приема BTC, Shiba Inu, Ethereum и Cardano и още 40 криптовалути

С тези криптовалути могат да бъде вземана чартърен купувана продукцията на Honda.

Добре познатият японски конгломерат за коли, мотоциклети и електрооборудване Honda Motor към този момент приема като заплащане голям брой водещи криптоактиви.

Honda неотдавна си партнира с FCF Pay, платежна система, основана на блокчейн. В рамките на партньорството FCF ще даде опция на клиентите на Honda да наемат или купуват продукцията на японската компания, като заплащат с криптовалута.

Клиентите на Honda ще могат да заплащат с повече от 45 водещи криптоактива, в това число Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA), Polkadot (Dot) и доста други. Това демонстрира, че въвеждането на криптовалутите доста бързо се разраства. Анализаторите също по този начин приказват за идното начало на бичи цикъл, което значи растеж в цената на биткойна и след него – на всички водещи цифрови валути.

През 2021 година компанията Tesla на Илън Мъск стартира да приема непосредствено заплащания с биткойни, което внезапно увеличи цената на биткойна до 69 000 $. Наскоро се появи неофициална информация, че Tesla още веднъж е подготвена да приема заплащания в биткойни

Да прибавим, че единствено за една седмица биткойнът нарастна с 8% и в този момент се търгува  при цена 28 300 $.

Събитието е прекомерно ненадейно и към този момент са незнайни аргументите за скока в цените на криптовалутите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР