С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се

...
С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ призова за оставката на македонския вицепремиер: С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят

С тези хора даже другарски срещи не би трябвало да се вършат. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка изявлението на  вицепремиер и министър на превоза Александър Николоски. 
 
" Те постъпиха подло с президента и министрите, които се видяха с тях. Те са от скоро в ръководството и протоколните неща - не са им ясни. Езикът, който употребяват има единствено едно опрощение - оставка на този министър ", безапелационен бе Борисов. 
 
" Ние би трябвало да се постараем като страна да покажем непоклатимост, опция да вървим напред. Ние не го вършим седми избори. Навън България наподобява извънредно. Най-големите вестници в Европа писаха, че България е неуправляема ", добави още той.
 
ДАНС би трябвало бързо да обяснят какво се е случило в Ливан, настоя водачът на ГЕРБ. " Медиите по света пишат, че България е директно забъркана посредством заплащанията. Някой би трябвало да го спре незабавно това. В унгарските медии София се показва като седалище на компанията ", сподели Борисов във връзка със протичащото се в Ливан.
 
" И днешният спор (за освобождението на шефа на КПКОНПИ Антон Славчев) няма да способства до нищо. Желанията на ПП-ДБ са безкрайни, а ние отиваме на избори ", сподели Борисов.
 
" Нищо няма да способства нито за спокойствието, стратегиите и взаимната работа на партиите. И не на последно място –този песимизъм в мен се явява, тъй като в тяхната стратегия (на ПП-ДБ) имаше единствено едно име посочено и това беше на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Когато бяхме дружно и си дебатирахме и метода им на разсъждение… ни плаши ", призна Борисов.

И добави: " С Бойко Рашков отпред – ние за разлика от другите сме доста пострадали. И когато дойдат да ви извлечат от вас като Севда пред децата и да пикаете в кофата без никакво обяснение…ще ви запитвам дали ви е боязън и какво толкоз ще мислите ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР