С тези думи председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер

...
С тези думи председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите

С тези думи ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер пожела триумф на локалните избори на претендентите на ГЕРБ в обществените мрежи.

" ГЕРБ е водеща политическа мощ в локалната политика повече от 16 години. На последните локални избори ГЕРБ имаше 144-ма кметове ", споделя още в специфичното си видеообръщение Вебер.

Той напомня в какво партията е мощна на терен:

" Пътища, метро, канализация и инфраструктура, публичен превоз, детски градини, зелени пространства, спортни зали, културни центрове и библиотеки, цифрови услуги за жителите - това е действителността на терен. "

" Бойко Борисов и ГЕРБ са тези, които стоят покрай хората, до жителите, като същински представители на Европейската национална партия - партията на хората.

Ние се застъпваме за полезностите и добродетелите, внасяме подготвеност и професионализъм и знаем по какъв начин да подобрим живота на хората и да осигурим качество, непоклатимост и сигурност.

Затова на 29 октомври гласувайте за претендентите на ГЕРБ за локалните избори! ", приключва водачът на ЕНП.

От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари: " Благодаря на ръководителя на EPP - European People`s Party/Европейската национална партия Манфред Вебер за поддръжката и доверието! Кандидатите на ГЕРБ са тези, които постоянно сме били близо хората и ще продължим да работим за подобряването на качеството на живота в българските градове и села ".

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платена обява

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР