С тези думи неостаряващата водеща Миглена Ангелова сподели, че не

...
С тези думи неостаряващата водеща Миглена Ангелова сподели, че не
Коментари Харесай

Миглена Ангелова тежко влюбена и пред пети брак

С тези думи неостаряващата водеща Миглена Ангелова показа, че не живее в предубеждения и че без значение от възрастта би живяла на фамилни начала с човек, който обича и я обича.

От няколко години журналистката има връзка с предприемача Кузман Примджамов и не крие, че се носи на крилете на любовта. Тя, която има четири несполучливи брака и четири деца от три връзки, още има вяра в огромната обич.

„ Аз съм тежко влюбена. Това не е мотив за наслада, тъй като любовта, когато е мощна, е опустошителна. Напоследък се пипвам, че безусловно изцяло обезумявам и не всеки път ми харесва “. Коментира новото си въодушевление преди година 52-годишната Миглена.

Когато се среща с Кузман, той е бил още женен с две деца. И макар че не живее с жена си, Примджамов към този момент е подал молба за бракоразвод. Очаква се, когато съдът постанови раздялата сред него и жена му, предприемачът да предложи брак на обичаната си, писа " България Днес ".

До тогава журналистката има мотив да се усмихва щастливо и поради обстоятелството, че е в трепетно очакване на трето внуче. Дъщеря й Дора ще роди второто си дете през август, този път момиченце.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР