С тези думи антропологът Харалан Александров се изцепи в национален

...
С тези думи антропологът Харалан Александров се изцепи в национален
Коментари Харесай

Харалан Александров се изцепи: През 2021 г. загубихме силен лидер в лицето на Борисов

С тези думи антропологът Харалан Александров се изцепи в народен ефир. Такава била неговата равносметка за към този момент отминаващата 2021 година. Той дефинира водещата характерност на цялата година като загуба на човешки животи, приходи и работа.

Според Александров било въпрос на време е на кого да се хвърли горещият картоф - на кого да се хвърли виновността и Борисов няма да пропусне опцията да каже, че новото ръководство е основано от Румен Радев.

„ Скоро спорът ще се придвижи в обединението за това кой да понесе отговорност от неуспехите. Битката не е кой да се прибере облагите, а кой да понесе отговорност от рецесиите и неуспехите “, счита Харалан Александров.

Той не пропусна да загатне, че министър председателят Кирил Петков има политически татко в лицето на президента Румен Радев и мъчно ще се еманципира от него, само че не е невероятно.

За икономиста Красен Станчев събитието на годината е мораториумът върху цените на електрическата енергия. „ Това не се е случвало от 1984 година насам с тази разлика, че тогава можеше да се прави режим на тока, а в този момент не може “, сподели той пред bTV.

„ Има една процедура президентът да дава поръчения без да носи отговорност за нищо. Това го видяхме още при връчването на мандата на държавното управление, само че и по други мотиви също. В същото време това, което е изключително е, че бизнесът внезапно става угодничав по отношение на оня, за който се допуска, че е главен активист в политиката, макар че това конституционно не е уредено “, разяснява Станчев.

Относно невижданото напрежение сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата журналистът Валерия Велева счита, че надали държавното управление ще успее да смъкна Иван Гешев от поста на основен прокурор.

И тримата оповестиха, че миналите избори са едно от водещите събития в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР