С тела като на Аполон и сили като на Херкулес,

...
С тела като на Аполон и сили като на Херкулес,
Коментари Харесай

Аполон и Херкулес дойдоха на Гребната СНИМКИ

С тела като на Аполон и сили като на Херкулес, състезателите от Plovdiv Throwdown към този момент са на Гребната база, с цел да мерят сили. Битките от единствената по рода си у нас конкуренция по функционален фитнес към този момент са в разгара си.

От сутринта спортистите хвърлят тежки топки, вършат лицеви опори, коремни преси, скачат на въже, клякат, бягат, подвигат щанги и дъмбели, набират се и извършват още доста комплицирани комплекси от извършения.

Дамите и господата са разграничени на шест дивизии – експерти мъже, експерти дами, фенове мъже, фенове дами, младежи до 20 години и ветерани над 35 години.

" Упражненията за другите групи, експерти и дилетанти, са идентични. Трябва да се изпълнят избран брой повторения за оптимално малко време. Разликата е в тежестта на дъмбелите и топките при едните и другите ", означи пред екипа на " Марица " Енчо Пиронков, който е част от съдиите, които правят оценка участниците.

След днешните надпревари по 10 от най-хубавите във всяка дивизия ще се борят за победа на финала на следващия ден.

" 142-ма спортисти от 12 страни са участниците, присъединили се в шампионата Plovdiv Throwdown през днешния ден следобяд. Те се състезават в 7 комплекса дисциплини. Днес минаха три от тях, а на следващия ден сутринта ще се проведат още три. Утре следобяд ще се състои финалният седми комплекс, в който ще се борят най-хубавите от всичките седем дивизии ", обясни Момчил Лупов. Той е част от Move Team и от уредниците на събитието.

Plovdiv Throwdown продължава на цялостни обороти, а публиката, която следи здравеняците, става все по-многобройна. Зрителите нямат самообладание да схванат кой е най- положителният, най-силният и най-издръжливият. Това обаче ще стане ясно на следващия ден вечер, когато ще бъде връчена премията „ Атлет на спортистите “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР