С тегло от 218 килограма, 32-годишният Джаред Аслет от американския

...
С тегло от 218 килограма, 32-годишният Джаред Аслет от американския
Коментари Харесай

Американец отслабна със 100 килограма за 15 месеца

С тегло от 218 кг, 32-годишният Джаред Аслет от американския щат Айдахо, Съединени американски щати, смъкна съвсем половината от тежестта си за 15 месеца и уточни три съществени правила за сполучливо намаляване, заяви БГНЕС. 

Аслет почнал да наддава, откакто приключил лицей. След като трябвало да скапе годежа с обичаната си, той се пристрастил към алкохола. В резултат тежестта му надхвърлило 200 кг, което му пречело да практикува обичаните му занимания - туризъм, сърф и сноуборд. Решил да отслабне, решил да отслабне, записал за психотерапевт, с цел да се отърве от пристрастяването към алкохола, и почнал да тренира във фитнеса.

Той пет пъти седмично разхождал кучето си дълго време, с цел да го приготви за взаимни пътувания. Редовно упражнявал вкъщи на велоергометър.

Промените засегнали и диетата, Аслет изоставил „ бързата храна ” и почнал да брои калориите. „ Преди не бях взискателен към храната и ядох неправилните неща. Избирах комфортни храни като замразена пица, макарони със сирене или бързо хранене “, сподели той.

Според Аслет три правила са му помогнали по пътя към стройното тяло. Първото предписание е да намерите хора, към които да се чувствате виновни. Например, американец ходил на фитнес с брат си и наличието му го стимулирало да продължава с смяната. Мъжът споделял за отслабването си в обществените мрежи: „ Сега доста хора ме следят и това ми оказва помощ да продължа напред “, сподели той.

Второто предписание е да създадете самостоятелен проект за хранене и да ограничите количеството калории, които приемате. И последното предписание е дисциплината, тъй като съгласно Аслет единствено непрекъснатите и поредни старания и дейности могат да доведат до резултати.

По-рано беше обявено, че 38-годишният Андрю Крокет от Тексас,, който тежал 159 кг, смъкнал 84 от тях за 4 години и показал три съществени правила за намаляване, с които е съумял да реализира впечатляващи резултати. Според Крокет главната мотивация за него е желанието да се върне към интензивно пътешестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР