С течение на времето жилището ви натрупва отрицателна енергия. В

...
С течение на времето жилището ви натрупва отрицателна енергия. В
Коментари Харесай

Какво ще се случи, ако сложите оцет и сол на пода в дома си

С течение на времето жилището ви натрупва негативна сила. В резултат на това, след прибирането ви вкъщи след тежък ден, вие се оказвате в неподходяща атмосфера, чувствате се сковани, тревожни и раздразнени. За да се отървете от неприятната сила, можете да употребявате елементарен оцет. Между другото, това и други налични средства освен ще изгонят отрицателната сила, само че и в дословния смисъл ще ви оказват помощ в почистването на дома ви, написа struma.bg.

Възстановяване на енергийния баланс – в чаша вода изсипете 2-3 супени лъжици сол и прибавете 1 супена лъжица оцет. Поставете чашата на пода в стаята, където най-често стоите по време на вечерната си отмора. Още на идващия ден положението ви ще се промени към по-добро. Необходимо е процедурата да се прави всеки ден. Обяснението на този феномен е, че солта пречиства аурата, а оцетът освежава и почиства пространството.

Отървете се от неприятната миризма – поставяте паница с оцет на мястото, където неприятната миризма се усеща най-вече и оставете за 12 часа.

Почистете ютията – разпръснете сол върху хартия. Загрейте ютията и „ изгладете” хартията няколко пъти. Ако е належащо, повторете процедурата.

Прегорял тиган – в случай че тигана ви се възпламени, не бързайте да го слагате под вода. Просто изгасете огъня със сол. Почистете ваната – с цел да блесне ваната, пригответе примес от сол и терпентин (1:1). Внимателно избършете водопровода и измийте щедро с вода. Почистете тръбите – изсипете примес от чаша сол и чаша сода в канализацията на дребни порции. Внимателно налейте 100 грама оцет и оставете за 15 минути. Изплакнете щедро с вряща вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР