С течение на времето грубоватите форми на Range Rover-ите става

...
С течение на времето грубоватите форми на Range Rover-ите става
Коментари Харесай

Как би изглеждал лек автомобил Range Rover?

С течение на времето грубоватите форми на Range Rover-ите става все по-елегантен, като от марката към този момент натъртват главно на разкош и жанр. Настоящият дизайн на Range Rover е надалеч от офроуд страстите и по дух, и на тип.

Погледнете новото потомство Range Rover и по-късно паметните коли от същата марка от края на XX век и ще разберете защо иде тирада. Както е тръгнало от марката могат да решат да пуснат и първокласна лимузина.

А по какъв начин би изглеждал един премиум седан с марка Range Rover не демонстрира дизайнерът на YouTube канала Theottle. Той взима за основа не Jaguar, както биха си помислили някои, а Rolls-Royce Ghost.
`Как

Дизайнерът вкарва в английския седан множеството характерности от новия Range Rover - гладки повърхности, изчистени линии и брандирано " лице ". Между другото, вратите на Rolls-Royce се отварят против придвижването, само че в тази ситуация при седана Range Rover, задните порти са направени обичайни.

Задната част получава присъщите тесни отвесни светлини, които стават черни при изключване и се сливат с лентата, преминаваща през багажника, в един п-образен детайл. И защото такава кола въобще не е предопределена да се движи отвън асфалта, името Road Rover е доста по-подходящо за нея. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР