С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще

...
С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще
Коментари Харесай

Петков: Коалицията ПП-ДБ ще е първа политическа сила и ще състави правителство

С тази положителна стратегия, имам вяра, че ще сме първи. Ще бъде доста скъпо за всеки, който не я поддържа. Коалицията ПП-ДБ ще е първа политическа мощ и ще сформира държавно управление. Това съобщи Кирил Петков пред NOVA

" Имаме нова политическа мощ с искания да получи първото място, да приключи политическата рецесия и служебната корист с власт ", сподели Атанас Атанасов от Демократична България.

Двамата разясниха и следствието на европрокуратурата в няколко ТЕЦ-а у нас.

" Топлоелектрическа централа “Брикел " ни сподели още веднъж, че имаме огромен проблем с правосъдната система. Не е обикновено единствено да разчитаме на европрокуратурата за схемите в енергетиката и на американското държавно управление да ни демонстрира, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската  прокуратура единствено да стои там като безмълвен очевидец. Не може да разчитаме единствено на външните сили. Време е да сменим този модел ", безапелационен бе Петков. 

Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна промяна. " С тази положителна стратегия, имам вяра, че ще сме първи. Ще бъде доста скъпо за всеки, който не я поддържа ", сподели експремиерът. 

" Имаме упоритостта да убедим хората да ни поддържат ", сподели ген. Атанасов. 

Относно партньорство с ГЕРБ, Петков отхвърли да има подобен вероятен сюжети. 

" Мисля, че няма сюжет, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа мощ. Ние сме единствените, които се сплотяваме ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР