С тази новина организаторите на SPICE Music Festival отново са

...
С тази новина организаторите на SPICE Music Festival отново са
Коментари Харесай

SHAGGY се присъединява към SPICE Music Festival 2022

С тази вест уредниците на SPICE Music Festival още веднъж са подготвени да впишат фестивала в проектите ви за август - носителят на две награди ГРАМИ Shaggy се причислява към програмата.

Световноизвестният реализатор се включва дружно със своята група и 90-минутно шоу в съзвездието актьори от 90-те, които идват у нас и към този момент е ясно - за четвърта година Бургас ще бъде музикалната столица на България.

Когато става въпрос за денсхол реге шлагери, които взривяват международните ранглисти и устоят тестването на времето – никой не ги прави по-добре от Shaggy.

„ В последните си албуми съзнателно се връщам към класическия Shaggy – музика, която сплотява хората по света “ – споделя реге иконата и прибавя: „ Знаете какво ще се случи на 5, 6 и 7 август 2022 на Пристанище Бургас, нали? И аз също ще бъда там – чакам ви на SPICE Music Festival! “
Той не слиза от музикалната сцена от момента, в който се е качил на нея с безапелационните си шлагери “Oh Carolina ”, “Boombastic ” и “It wasn`t me ”.

Роденият в Ямайка реализатор съумя освен да внедри комбинацията сред денсхол и реге на челните места в класациите, само че и да проправи пътя на реализатори като Дрейк, Риана и Мейджър Лейзър.

Напълно справедливо Shaggy получава седем номинации за премиите ГРАМИ и се преборва за две от тях – за „ Най-добър албум “ през 1996 и „ Най-добър албум “ през 2019 (за албума 44/876, в който си партнира с английската поп икона Стинг). Издава 15 албума, от които продава над 30 милиона копия; има сертифициран диамантен албум - Hotshot (2000 г.); шестнадесет сингъла в Топ 40 - девет от които доближават до Топ 10 и четири, които се класират до № 1. И най-впечатляващото е, че нищо от постигнатото досега не може да го спре да основава нова музика.

Но SPICE Music Festival се готви да ви предложи доста повече - 20 международни реализатори, две подиуми и три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, освен това - на метри от морския бряг!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР