С тази напитка ще свалите 8 кг за първите 3

...
С тази напитка ще свалите 8 кг за първите 3
Коментари Харесай

С тази напитка ще свалите 8 кг за първите 3 дни

С тази напитка ще свалите 8 кг за първите 3 дни

За плосък стомах и добре завършени коремни мускули е значимо да упражнявате постоянно и да внимавате с диетата.

Но, в случай че дълго време сте пренебрегвали външния си тип и се нуждаете от бързо връщане на формата, пробвайте тази напитка, за която споделят, че дава незабавни резултати.

Освен че е доста ефикасна, тази напитка е лесна за подготвяне.

В същото време това е най-хубавият метод за започване на здравословна и добре уравновесена диета. Изпийте това и ще свалите 8 кг мазнини единствено за три дни.

Рецепта:
Необходима ви е връзка свеж магданоз. Разбъркайте го добре в кухненски робот.

Изстискайте сока от един лимон и го прибавете към магданоза.

Добавете половин чаша вода, по-късно разбъркайте за няколко секунди.

Тази примес работи извънредно бързо и ще забележите резултатите единствено за 2-3 дни. Тайната на успеваемостта се крие в магданоза, който е цялостен с витамини и минерали, които оказват помощ за вярното храносмилане.

От друга страна, лимонът оказва помощ за изгаряне на мазнините. Освен за видоизменение и понижаване на стомаха, тази напитка ще ви помогне за възстановяване на метаболизма.

За оптимални резултати, всяка заран би трябвало да пиете това пиво на празен корем за пет дни. След това, направете отмора от 10 дни и повторете процедурата.

През този интервал, би трябвало да пиете доста вода, в която може да добавяте части плодове и зеленчуци, с цел да подобрите усета й.

Пийте зелен чай, тренирайте, прекарвайте повече време на чист въздух, обръщайте внимание на диетата и бъдете положителни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР