С тържествена церемония и ритуално освещаване от отец Добромир, бе

...
С тържествена церемония и ритуално освещаване от отец Добромир, бе
Коментари Харесай

Луксозния жилищен комплекс АЗИМУТ посрещна своите обитатели с незабравим празник


С тържествена гала и ритуално освещаване от отец Добромир, бе открит най-новия на вложителя в строителството и неговия притежател „ Интерком Груп “ ООД. С над 15 годишен опит и издигнати 126 200 кв. м РЗП, сдруженията основават домове и качествена среда за живот за повече от хиляда фамилии. Проектите на „ Явор “ АД се отличават с изключение на с чудесно качество и функционалност, а също и с неповторима визия и хармония във всеки подробност, които придават искра на ежедневния живот.

Официални посетители на грандиозната гала по откриването на комплекс АЗИМУТ бяха: кръстникът на постройката – инж. Павлин Николов, ръководител на СД на „ Явор “ АД и притежател на „ Интерком Груп “ ООД; заместител кмета на Община Варна – господин Христо Иванов; основния проектант на Община Варна – арх. Виктор Бузев; кмета на регион Младост – господин Христо Христов; заместител кмета на регион Приморски – господин Владимир Манасиев, както и публични лица от Община Варна. На събитието участваха всички проектанти и бизнес сътрудници на вложителя, както и притежателите на жилища в комплекса. Лентата беше прерязана от господин Виктор Бузев, господин Христо Иванов, господин Христо Христов господин Павлин Николов, господин Светослав Миладинов – член на борда на шефовете на „ Интерком Груп “ ООД и господин Мирослав Манолов – изпълнителен шеф на „ Явор “ АД.

Господин Павлин Николов показа със притежателите на жилища в комплекса, че този план не е от печелившите за сдружението заради редица справедливи аргументи. Този факт не е мотив за наслада, несъмнено, само че като постоянен вложител то може да си го разреши. Въпреки това строителството на АЗИМУТ е приключено с най-високо качество и точност. Господин Петър Лефтеров – изтъкнат предприемач за град Варна и един от притежателите на жилища в комплекса, посочи, че за разлика от множеството вложители „ Явор “ АД не са вдигнали цените си и всички клиенти са получили жилищата си на в началото контрактуваните такива. Също по този начин той благодари на екипа на сдружението за професионализма. Главният проектант на Варна – господин Виктор Бузев изрази задоволството си от обстоятелството, че „ Явор “ АД и „ Интерком Груп “ ООД са задали звук за основаването на един прекрасен квартал в местността. Той посъветва всички други строители в съседство да вземат образец от тях.

Домашното огнище е знак на единодушие, обич и съгласие и деня, в който човек прекрачва прага на новия си дом е паметен. „ Явор “ АД трансфораха тържествената гала в същински празник с доста изненади за новодомците. От сдружението проведоха лотария с потребни за семействата уреди - дарове за почелите събитието притежатели, като най-големия беше 50-инчов тв приемник Philips.

Приятна изненада за всички беше присъединяване на Деси Добрева и танцова групировка „ Гераци “, които способстваха за тържествената, празнична атмосфера. Гостите се любуваха и на богата почерпка и изискани напитки.

Жилищен комплекс АЗИМУТ е дело на проектант Наталия Никова и селекциониран екип от проектанти. Изпълнители на строителството са   " Ти Ти Ейч Електрик " ЕООД, „ Беско Строй “ ЕООД, „ Данови Комерс “ ЕООД и голям брой други подизпълнители. Основното преимущество на комплекса, с изключение на красивата визия и качеството на осъществяването и вложените материали, е спиращата дъха морска гледка от кота терен. Класическата средиземноморска визия на постройките, с деликатно подбрани архитектурни елементи основават чувство за разкош, комфорт и висок стандарт на притежателите на жилища в комплекса.

АЗИМУТ е комплекс от затворен вид, находящ се на бул. „ Св. Св. Константин и Елена “, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена, до автобусна спирка Черноморец/Виница.

Жилищния комплекс се състои от две пететажни жилищни здания, басейн с размери 10 на 16 метра с огромна зона за релакс и детска площадка, ситуирани в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда ЮГ и постройка ИЗТОК са еднотипни с РЗП към 3000 кв.м всяка. Всеки апартамент, без значение от етажа, разполага с просторна дневна, прелестна морска гледка и обширна тераса. Осигурени са задоволителен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните посетители.

„ Явор “ АД е добре прочут вложител във Варненския строителен отрасъл, с безукорен имидж на компания, която основава освен качествени домове, само че и красива среда за живот за своите клиенти. е настоящия план на сдружението в Морската ни столица.

ИНФИНИТИ ГРИЙН е същинско украшение за ценителите на лукса и комфорта, единствено на метри от морския бряг на Варна. Местоположението на постройката е на основно място в ж.к. Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и наоколо до центъра на града.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предопределение, състои се от търговски площи, жилища, офиси и независими обекти за креативна и проектантска активност. Водещ принцип при проектирането е комфорта на жителите - огромни дневни, спални с оптимална повърхност, задоволително на брой мокри и обслужващи пространства и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Сградата е разположена в парцела по този начин, че всички пространства са естествено осветени. Изложенията са изток, запад и юг, без компромис с функционалността, а гледката от високите етажи е зашеметяваща. Паркирането е планувано в три подземни равнища, с две необятни двулентови рампи.

Фасадата на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и запаметяваща се, облицована с три типа натурален камък – зелен мрамор, гранит и травертин. Обмислена до най-малкия подробност, тя трансформира постройката в знак на хубост и великолепие.

Информация за постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН може да получите в офиса на „ Явор “ АД в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията  .



























*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР