С тържествена церемония Българският червен кръст отбелязва 145 години от

...
С тържествена церемония Българският червен кръст отбелязва 145 години от
Коментари Харесай

БЧК отбелязва 145 години от създаването си

С тържествена гала Българският червен кръст отбелязва 145 години от основаването на организацията под патронажа на президента Румен Радев.

“Българският Червен кръст е институция, която постоянно е подавала ръка, с цел да може да оказва помощ. Успяхме да вкараме в деяние формулата – обединявай и решавай проблемите. Когато се обърнем с концепция или зов, отвред идва помощ. Когато има бедствия, повреди, произшествия, БЧК е на първа линия. Българският народ живее неособено удобно и има потребност от ден на ден от действителна помощ, която да му даде опция да усети, че не е самичък в същото време ", означи ръководителят на Българския червен кръст акад. Христо Григоров.

” За своите 145 години развиване Българският Червен кръст се утвърди не просто като най-голямата у нас филантропична организация, само че и като институция с ясни цели, стройна конструкция и ефикасна организация. С неизменима подготвеност да извърши своята филантропична задача в поддръжка на най-уязвимите ", съобщи президентът Румен Радев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР