С тържествена програма на централен площад Преображение “ днес, грейна

...
С тържествена програма на централен площад Преображение “ днес, грейна
Коментари Харесай

Кметът инж. В. Гърменов и Дядо Коледа запалиха коледните светлини в Разлог

С тържествена стратегия на централен площад „ Преображение “ през днешния ден, блестна и коледната одеждa на град Разлог. Ученици от Основно учебно заведение,,Никола Парапунов ” приветстваха всички дребни и огромни, вярващи в коледната магия, с песните-,,Бяла Коледа‘‘ и,,Коледа е‘‘. Специално за събитието дойде и самият Дядо Коледа, съпровождат от Снежанка.

Поздравително слово към всички присъстващи насочи кметът на община Разлог- инж. Венцислав Гърменов: “В навечерието на едни от най- чаканите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година, поисквам на вас и вашите фамилии здраве и благополучие! Нека къщите се изпълнят с домакински уют, а Коледното чудо - завладее сърцата! Нека Новата година ви донесе това, което остарялата не е съумяла! ” поздрави инж. Гърменов, след което дружно с Дядо Коледа започнаха назад преброяване до грейване на коледните светлини и тържествената заря.

Завладян от магията на празничен Разлог, Дядо Коледа подсети на всички деца, че чака техните писма до 21- декември. Своите стремежи, те могат да пуснат в

Къщичката за писма на Дядо Коледа, намираща се на коледната алея в град Разлог. На 24 и 25 декември Белобрадият дъртак ще посети и домовете на всички послушни деца, с цел да ги зарадва с куп дарове, а в това време ще участва и на тържествата им, във всички детски ясли и градини.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР