С тържествен обяд вчера пенсионерските клубове в община Струмяни отбелязаха

...
С тържествен обяд вчера пенсионерските клубове в община Струмяни отбелязаха
Коментари Харесай

С тържествен обяд пенсионерските клубове в община Струмяни отбелязаха Международния ден на възрастните хора

С церемониален обяд през вчерашния ден пенсионерските клубове в община Струмяни означиха Международния ден на възрастните хора, който обичайно се отбелязва на първи октомври.

На тържествения обяд, кметът на община Струмяни господин Емил Илиев, дружно със своя екип, сервира цветя и поздрави присъстващите като им пожела здраве, дългоденствие и спокойни дни, изпълнени с внимание, почитание и поддръжка, дни в които да бъдат постоянно заобиколени от обичаните си хора, с цел да бъде щастието им цялостно и споделено.

Пожела им: “да запазят вярата си в по-доброто бъдеще, да не престават да творят хубост и да бъдат вдъхновители, с цел да може бъдещите генерации да следват достойния им образец и да способстват за просперитета и развиването на нашата община и татковина “.

На тази приятна и задушевна среща пенсионерите демонстрираха, че с изключение на да се трудят неуморно умеят и дружно да се веселят. Под звуците на хубавата българска национална музика, всички се повеселиха и потанцуваха в продължение на няколко часа, като си пожелаха по-чести взаимни празнични срещи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР