С тържествен Коледен концерт учениците от СУ Никола Вапцаров“ в

...
С тържествен Коледен концерт учениците от СУ Никола Вапцаров“ в
Коментари Харесай

Стоян Алексиев гостува на Коледен концерт и базар в СУ „Никола Вапцаров“

С церемониален Коледен концерт учениците от СУ „ Никола Вапцаров “ в регион „ Северен “отбелязаха идващите празници.

Коледари, облечени в обичайни носии, насочиха своите наричания за здраве и благодат. Ученици от първи и втори клас поздравиха всички присъстващи с " Честита Коледа ", а третокласници показаха Коледен танц. Финалът на концерта бе даден с красиво осъществяване на мажоретния състав на учебното заведение.

След празничната стратегия стартира благотворителен Коледен базар, който бе под надпис „ За децата на Вапцаров с обич “. Той е обичаен за учебното заведение и се организира всяка година. Идеята е със събраните средства да се насърчават изявените възпитаници и да се облагородява учебната среда. Във фоайето бяха подредени красиво отрупани маси с бижута, картички, сувенири, домашно приготвени коледни вкусотии от родители, украшения и други. Бижутата са направени от учениците от единствената в цяла България паралелка за бижутери.

„ Пожелавам на всички свята, топла и споделена Коледа-с положително въодушевление, домакински уют и естетика. Да отворим сърцата си за положителни каузи! Нека Новата 2023 година Ви донесе здраве, благополучие, значими постиженияи нови хоризонти! “, приветства възпитаници, родители и учители кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев, който бе посетител на тържеството.

Директорът на СУ „ Никола Вапцаров “ Стоян Стратиев пожела на своите ученици здраве и радостно посрещане на най-светлите християнски празници с близки и родственици.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР