С такси са превозвани част от чувалите с нарязания труп

...
С такси са превозвани част от чувалите с нарязания труп
Коментари Харесай

Суботинов се шокирал, когато видял разфасования труп на Пеев, изпушил няколко цигари и помогнал да го скрият

С такси са транспортирани част от чувалите с нарязания мъртвец на Кристиан Пеев. Това стана ясно в Софийския областен съд, където се гледа мярката за неотклонение на помагача за укриването на останките Константин Суботинов. Освен това е натоварил друга част от натрупа и препаратите за миене в колата си.

Заедно с обвинения за убийството Веско Вълчинов отишли до гората над кв. „ Бояна “, където освободили таксито. Суботинов почнал да копае дупки в земята с лопатата, а по-късно двамата заровили и маскирали скривалището. Под камъни оставили празните туби с почистващите материали, пишат от „ 24 часа “.

Константин Суботинов е упрекнат, че е опитал да укрие причинителят на убийството. Той работи на две места – като барман в известна столична дискотека и като снабдител на храна за огромна компания.

Самият Суботинов бил шокиран когато влезнал в банята, където Вълчинов към този момент бил разфасовал Кристиан Пеев. Излязъл на терасата и изпушил поредно няколко цигари. След това дружно с Вълчинов ходили до два огромни хипермаркета, с цел да купят чували, лопати и почистващи препарати, с цел да измият банята.

Съдът взема решение дали да остави в ареста Константин Суботинов или да постанови домакински арест, както упорства юристът му.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР