С такива мъже няма как да се почувстваш жена:Мъжът-баща Те

...
С такива мъже няма как да се почувстваш жена:Мъжът-баща Те
Коментари Харесай

Мъжете, с които трудно ще се почувстваш жена

 мъж-и-жена-кръстосали-ръце

С такива мъже няма по какъв начин да се почувстваш жена:

Мъжът-баща

Те умеят да дават, умеят да печелят, да провеждат нещата, доста знаят, доста са видели от живота. Но до такива мъже от самото начало ще се чувстваш по-скоро като малко момиченце, за което в този момент ще се погрижат.

И да излезеш от това чувство е доста комплицирано. Няма опция да дадеш нещо на самия мъж.

Например, да приготвиш храна и да го нахраниш е доста комплицирано. Защото той може и да изяде храната, само че няма да пропусне да каже, че това същото ядене е можело да се направи доста по-добре. И, естествено, той също умее да готви виртуозно.

А в случай че въпреки всичко отговориш на всичките му упования, в края на вечерята той наложително ще каже нещо от рода на „ миличката ми “. Ще звучи покровителствено и одобрително.

С сходен мъж нямаш опция да се чувстваш жена. Нямаш опция да се почувстваш равна. През цялото време си единствено дребна.

Мъжът-момче

Има и други.

Това са порасналите момчета. Които доста добре знаят по какъв начин да се държат. Получават наслаждение от живота, даже от теб включително. И до момента в който всичко е наред, този мъж ще бъде до теб.

Но незабавно щом стане дума за отговорности, отговорности и взаимно взимане на решения, тук можеш изцяло да се почувстваш като стара независима лелка, която или би трябвало да взема решение всички въпроси сама.

По въпросите за самите връзки подобен мъж на първо място ще се грижи за личните си ползи. И ще можеш да се чувстваш по-скоро майка на пораснал наследник, в сравнение с равносилен сътрудник.

Порасналото момче би трябвало от самото начало да схваща, да не се тревожи за нищо и да не се грижи за нищо.

Момчето ще се появява, когато сметне за нужно и и си потегля по същия метод. Той има доста развлечения, другари, допустимо е и работа. А всичко, което му би трябвало от теб е приемане, топлота и нищо неизискваща обич. Но единствено когато той желае.

В първия случай може чудесно да нахраниш своята гладна „ детска “ част. Във втория – да потренираш навиците си за автономия, взимане на решения и уменията да правиш всичко сама. А и да развиваш майчинския си инстинкт.

Но нито в този, нито в другия случай чувството ти няма да е като на жена в равносилен съюз с мъжа.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР