Водещият на „Survivor“ Джеф Пробст прави предварителен преглед на сезон 45 и разкрива какво прави един страхотен играч

...
С Survivor“ сезон 45 водещият и изпълнителен продуцент Джеф Пробст
Коментари Харесай

С „Survivor“ сезон 45 водещият и изпълнителен продуцент Джеф Пробст най-накрая сбъдна желанието си.

Предстоящият сезонът на дългогодишното състезателно риалити шоу ще включва 90-минутни епизоди – промяна, за която Пробст отдавна настояваше зад кулисите.

„Това е 50% повече шоу“, каза Пробст пред Джон от CBS News Дикерсън. „Представям, казвайки, че можем да го направим и нашите фенове ще се насладят на това.“

Пробст говори с CBS News преди премиерата на новия сезон, като каза, че феновете могат да очакват повече творчески предизвикателства благодарение на по-дълго време на работа.

"Просто можем да се забавляваме повече", каза Пробст. „Ние сме в състояние да правим повече неща, да прекарваме повече време с играчите, да правим по-сложни предимства и обрати и неща, които някак поддържат нашата игра.“

След 23 години в ефир Пробст каза „ Survivor“ все още получава „десетки хиляди кандидатстващи хора всяка година“. Но какво прави един велик играч? Пробст го приписва на „емоционалната интелигентност“ и „социалните умения“.

„Забавното в „Survivor“ е, че вие ​​също сте детектив“, каза той. „Вие играете тази игра на кой знае какво и какво знаят те за мен и как мога да се придвижвам тук?“

Пробст разсъждава върху това как шоуто се е развило от самото начало, като се позовава на първи сезон като „Повелителят на мухите“ без смъртта.

„Това, което е сега, е, че в крайна сметка „Survivor“ е за това човешко преживяване, но примамката е играта“, той казах. „Така че проектирате тази сложна игра, в която ставате детектив и използвате емоционалната си интелигентност и сте социални – но когато свърши, това, което осъзнавате, е, че не е било заради играта. Беше заради преживяването. Но трябваше да играете играта, за да получите изживяването."

"Survivor" се завръща на 27 септември от 20:00 часа. ET по CBS.

CBS и CBS News and Stations са част от Paramount Global.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР