С шумни съседи вероятно всеки се е сблъсквал. Не всеки

...
С шумни съседи вероятно всеки се е сблъсквал. Не всеки
Коментари Харесай

Страстите на раздора в “Съседите отгоре

С шумни съседи евентуално всеки се е сблъсквал. Не всеки обаче може от една такава на пръв взор нормална обстановка да сътвори филм.
 “Великденско вино ”, Константин Илиев, Явор Гърдев, Владимир Пенев и новата премиера в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Как Народният спектакъл ще възкреси облика на Васил Левски

Нов прочит на остаряла класика

Точно това прави испанецът Сеск Гай, който въодушевен от шумната си съседка от горния етаж, написа сюжета на Sentimental - комедия, която се оказва сполучлива и получава цели пет номинации за награди Гоя.

Адаптация на кино лентата, само че за театрална сцена, основава режисьорът Емил Марков и за първи път у нас ще можем да я гледаме на премиерата на 3 декември в Theatro оттук канала. Представлението е озаглавено " Съседите от горната страна " и ще ни показа едни бурни връзки " по съседски ".
 Снимка 597402

Историята ни среща с Ана (Силвия Петкова) и Хулио (Иван Бърнев), които са дружно от години и отдалечени от рутината във връзката си. В момента, в който се нанасят в нов апартамент, нещата стартират да се трансформират. От съседите им от горния етаж съвсем непрестанно се чуват крясъци и стонове.

Дали от ревнивост, злоба или пък от блян по един по-пикантен живот, Ана и Хулио стартират постоянно да спорят. Ситуацията се нажежава още повече, когато Ана кани съседите от горната страна (Лилия Маравиля и Емил Марков) на вечеря. Това е моментът, в който нещата ескалират до смешен конфликт сред половата разкрепостеност на едната двойка и елементарния метод на живот на другата. Накрая едно непристойно предложение взривява всичко.
 Снимка 597401

Какъв ще се окаже развоят, остава феновете да схванат. Представлението дава обещание да ги завоюва с острия си и непосредствен разговор, игра на думи и поредност от комични обстановки.
 “С тил към залеза ”, Яна Борисова, Димитър Коцев-Шошо, Александра Сърчаджиева и новата премиера в Театър “Сълза и смях ”
Когато и тъгата има красива страна

“С тил към залеза ” - една извънредно нежна и ужасно смешна история

Премиерата на " Съседите от горната страна " е на 3.12. (събота) от 19:30 ч. в Theatro оттук канала.

Следващата дата за представлението е 14.12. (сряда), а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР