С щуро pool party Макси Парк Хотел & СПА *****

...
С щуро pool party Макси Парк Хотел & СПА *****
Коментари Харесай

На 22 юни Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград дава старт на лятото с грандиозно парти край басейна, гръцка кухня, вино и изкуство

С щуро pool party Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград ще посрещне лятото, откривайки новия си външен басейн. Комплексът е едно от най-предпочитаните места за бягство от летните жеги измежду прохладата на Родопите, а новата водна атракция ще даде вълнуваща опция гостите да се насладят на слънчевите лъчи, вдишвайки чист планински въздух.

 

Докато родителите им се радват на лято край басейна с чаша Просеко в ръка, малчуганите ще щуреят на воля в чисто новата външна детска площадка, оборудвана с цветни, безвредни, и удобни люлки, пързалки и катерушки, които ще трансфорат комплекса в същинско детско царство на игри и занимания.

Вечерта пък ще потопи присъстващите в магията на Средиземноморието с тематична гръцка вечер, а началник готвачът ще сервира изкушаващи небцето специалитети с морски блага, риба и присъщите за района салати, предястия и десерти.

 

На 28 юни Макси Парк Хотел & СПА ***** посреща феновете на изкуството с чаша вино и изобразяване под съпровода на занаятчия художник. Специални посетители на арт-събитието ще бъдат магьосниците на четката от Dali Vino, а изкусни сомериери ще посвещават феновете в благосъстоянието на винените сортове, тънкостите в дегустацията и ще разкриват тайните на сервирането му.

И защото лятото е най-хубавото време за сближение на колектива, Макси Парк Хотел & СПА ***** има разполагаем за корпоративните си клиенти новоизградена конферентна зала, оборудвана с мултимедия по най-високите стандарти, която е идеална за осъществяване на образования, презентации и образуване на конгреси. Впечатляващите открити пространства и тучната зелена поляна пък са съвършеното място за образуване на отбор билдинг игри, където чиновниците да тестват спортните си умения и работата в екип.

 

За още по-луксозно преживяване по време на почивката, комплексът посреща своите гости с нови и още по-бързи и удобни асансьори, както и с голям брой усъвършенствания в интериора, описаха от управата на Макси Парк Хотел & СПА *****, където гостите обезпечено ще получат пет-звездна отмора и приятност за сетивата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР