С щурм на сградата на Народното събрание заплаши лидерът на

...
С щурм на сградата на Народното събрание заплаши лидерът на
Коментари Харесай

Възраждане атакува Парламента за революция със 127 500 избиратели, ако въведат сертификата

С взлом на постройката на Народното събрание заплаши водачът на " Възраждане " и свеж народен представител Костадин Костадинов , ако болшинството вземе решение за въвеждане на зелен документ  като условие за достъп до постройките на законодателния орган. Костадинов насочи опасност за " гражданска война " и " директна народна власт ", изразяваща се в навлизане в Народно събрание на 127 500 гласоподаватели на партията му, колкото гласа получи на вота на 14 ноември. И освен - и на гласоподаватели на ръководещата " Продължаваме промяната ", ГЕРБ и други

Заплахата водачът на " Възраждане " насочи от ефира на Нова нюз, откакто дълго преди този момент на висок звук приказва срещу документа и разви познатите към този момент тези за омаловажаване на вируса на COVID-19. 

Както е известно, министър председателят Кирил Петков подписа заповед за съществуване на документ за администрацията на Министерския съвет, за влизането в действие на която има 40 дни гратисен интервал, а просветният министър Николай Денков направи същото за администрацията в МОН - от 24 януари идната година.

Костадинов обаче може би не е схванал, тъй като през днешния ден разгласи по адрес на Денков:

" Това нещо, този несъответстващ министър, този нездравословен министър, взема решение че на 24 януари ще вкара зелен документ за достъп до учебните заведения ".

И естествено пристигна въпросът за документа и за Народното събрание, което към този момент втора седмица само дискутира въпроса, само че отхвърля да вземе решение.

" Ще поканя всички наши 127 500 гласоподаватели да влязат дружно с мен в Народно събрание. В дословния смисъл. Крайно време е да превърнем нашата представителна народна власт в директна народна власт! ", разкрещя се Костадинов.

Това ще е нахлуване на Народното събрание, отвърна го слисаната водеща Лора Инджова.

" Не, това ще е връщане на властта в ръцете на народа от самозабравилите се хора, които към този момент не се назовават " Продължаваме промяната ", а " пратени от посолствата ".

80% от българите не желаят да се имунизират. Правителството прави принуда по тази тематика, няма по какъв начин да го одобрим. И доста скоро ще им се наложи да се сблъскат с националния яд, тъй като когато не проявяваш здрав разсъдък, се сблъскваш с гражданска война! ", продължи Костадинов.

Той щял да предложения освен гласоподавателите на личната си партия, а и " всички останали, тъй като няма разлика сред гласоподавателите на " Възраждане ", Политическа партия и ГЕРБ ". 

Сертификатът бил " антизаконен, антиконституционен, дискриминационен " и трябвало да бъде отстранен, " тъй като няма разлика сред народните представители и жителите, които се принуждават сега или да се дупчат принудително, или два пъти в седмицата да си заплащат проби, с цел да вървят на работа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР