С широко мнозинство и подкрепа от управляващата Нова демокрация и

...
С широко мнозинство и подкрепа от управляващата Нова демокрация и
Коментари Харесай

Гръцкият парламент одобри покупката на 18 бойни самолета от Франция

С необятно болшинство и поддръжка от ръководещата Нова народна власт и опозиционните партии СИРИЗА, Движение за смяна и Гръцко решение, гръцкият парламент одобри законопроект за закупуване на 18 Rafale от Франция, оповестява МИА.
Гръцкият министър на защитата Никос Панайотопулос в речта си от парламентарната естрада прикани всички партии да гласоподават за съответния закон по отношение на договорите за доставка на военни самолети посредством пленарната сесия на гръцкия парламент.
 Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан
По време на изявление с съветския вицепремиер по въпросите на отбранително-промишления комплекс Юрий Борисов пред публицисти от изданието Република България...
„ За да изпратим мощен сигнал до всеки, че е решена да направи всичко належащо за отбрана на своите суверенни права, с цел да се изправи против всевъзможни провокации и опасност за сигурността в по-широкия район ", сподели той.
Гърция ще се снабди с 6 нови и 12 използвани военни самолети, а общите разноски са 2,49 милиарда евро, като с изключение на поръчката те включват и разноски за поддръжка и доставяне на съоръжение, т.е. оръжие за самите самолети.
Според гръцките медии в края на този месец съглашението ще бъде подписано в Атина с френския министър на защитата, а шест от употребяваните самолети ще бъдат предадени на Гърция шест месеца след подписването на съглашението и ще идват по един всеки месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР