С шест награди ще се завърне класът на проф. Жени

...
С шест награди ще се завърне класът на проф. Жени
Коментари Харесай

"Кръговрат" отнесе всички награди от KESTENBURG - Баня Лука, Босна и Херцеговина

С шест награди ще се завърне класът на проф. Жени Пашова от НАТФИЗ от Международния фестивал на студентския спектакъл KESTENBURG, Баня Лука, Босна и Херцеговина. Бронзов за трето, Сребърен за второ и Златен кестен за първо място, дружно с двете специфични награди и премия за колектив отнесоха възпитаниците на НАТФИЗ за постановката " Кръговрат ".

" Кръговрат " e театър, построен от миниатюри, които наблюдават развиването на човечеството и дават прогноза за възможния му край.



Чрез ексцентрични средства и метафорични знаци се разкриват взаимоотношенията на хората в другите стадии от тяхното развиване. Представлението слага въпроси за смисъла на живота и дава отговори, които вълнуват всеки.

Международният фестивал на студентския спектакъл KESTENBURG е платформа за съдействие сред учебни заведения по изкуства от целия свят, която се провежда на всеки две години от Студентския спектакъл в Баня Лука. Всяко издание неизбежно събира студенти и преподаватели от 20 до 30 интернационалните академии, а също самодейни театрални групи и компании от Европа. Фестивалът показва атрактивно многообразие от студентски театрални практики.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР