С руско знаме ли посрещна българския президент Румен Радев турският

...
С руско знаме ли посрещна българския президент Румен Радев турският
Коментари Харесай

Руско знаме ли сложи Ердоган за Румен Радев?

С съветско знаме ли посрещна българския президент Румен Радев турският Реджеп Тайп Ердоган?

Този спор се разгоря в обществените мрежи, откакто в туитър профила на Ердоган се появи фотография от диалозите на двете делегации в Истанбул. На нея зеленото на българското знаме наподобява синьо, тъкмо като на флага на Русия.

" Зеленото в българското знаме на фотографията с Ердоган и Радев леко синее... Не мога да допускам, че от това дребнотемие излиза вест, че и се заражда публично отвращение. А през днешния ден ще се състои митингът с юнашкия надпис " Тук не е Москва! ". Да, тук не е Москва и не разбирам за какво ви притиска нагонът да го крещите. Нито за какво истеризирате, че Радев бил махнал Захари Стоянов от президентсвото - просто това не е правилно ", това написа във фейсбук Ружа Райчева, щерка на известния социолог Андрей Райчев и журналистката Виза Недялкова. 

" Г-н Ердоган неслучайно е поставил съветското знаме от страната на българската делегация, предвождана от " президента " Румен Радев!!! ", написа във фейсбук Цветан Апостолов.

Вероятно обаче става въпрос за зрителна машинация от светлината, а не за тенденциозен или несъзнателен гаф от страна на протокола на Ердоган. На други фотоси от срещата българското знаме зад Радев е в обичайните бяло, зелено, алено. 



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР