С Русия не си струва да се преговаря и тя

...
С Русия не си струва да се преговаря и тя
Коментари Харесай

Киевски функционер: Руснаците са варвари, Русия трябва да спре да съществува в сегашните си граници

С Русия не си коства да се договаря и тя би трябвало да престане да съществува в сегашните си граници. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) на Украйна Алексей Данилов на Киевския конгрес по сигурността, представен от организация УНИАН.

Данилов добави, че Украйна е потвърдила, че светът не би трябвало да се опасява от Русия.

Висшият киевски функционер означи, че руснаците са просто варвари и договарянията с тях не са почтени за украинския народ.

" Те просто би трябвало да бъдат унищожени, с цел да престанат да съществуват като страна в тези граници, в които са сега. Днес Русия е една от дребното страни, които имат колонии на своята територия, която е унищожила огломен брой нации, техния език, просвета, обичаи. Те са просто варвари. И когато някой споделя, че с тези варвари би трябвало да седнем на масата и да преговаряме, аз считам, че това не е почтено за нашия народ ", съобщи секретарят на СНБО.

Данилов добави, че Украйна няма никакви взаимоотношения с Русия, която непрекъснато краде нечия история.

" Вие сте Московия, вие сте крадци, които непрекъснато ограбват нечия история, вие непрекъснато нещо изисквате, само че вие сте недостойни за това, изобщо някой в света да поддържа връзка с вас... Аз считам, че Путин и Хитлер са сиамски близнаци, единствено единият се е родил малко по-късно ", заключи Данилов.

Преговорите с Русия

От администрацията на президента Володимир Зеленски неведнъж декларират, че за провеждането на действителни договаряния с РФ първо съветските войски би трябвало да се изтеглят от територията на Украйна.

Според съветника на президента Михейло Подоляк Русия " ще узрее политически и психически " за договаряния след освобождението на Донецк или Луганск.

А президентът Зеленски неведнъж е заявявал, че Украйна е подготвена да приказва с Русия, когато руснаците признаят, че са окупатори.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР