С рулетката в мобилното приложение клиентите печелят купони, равни на

...
С рулетката в мобилното приложение клиентите печелят купони, равни на
Коментари Харесай

Нова игра в Lidl Plus носи 200 купона с отстъпки до 100 лв.

С рулетката в мобилното приложение клиентите печелят купони, равни на цената на последната им покупка, или до 50% понижение на обичани артикули

03 януари 2024 година, София. Още в първите дни от новата година смарт ритейлърът Lidl дава опция на всички свои клиенти да завоюват изненади в приложението Lidl Plus. В продължение на две седмици до 14 януари всеки, който закупи артикули на стойност най-малко 10 лева и сканира своя Lidl Plus на каса, има опция да се включи в специфичната игра.

 Нова игра в Lidl Plus носи 200 купона с отстъпки до 100 лева

След заплащане на направената покупка и сканиране на приложението, се появява прозорец с опция за завъртане на рулетка, която носи награди. Изненадите, които могат да се паднат при присъединяване, са 1 от 200 купона за парична отстъпка, или 1 от 50 000 купона за до -50% понижение за обичани артикули. Купонът за паричната отстъпка се равнява на размера на последната направена покупка до най-много 100 лева

 

Участникът в играта схваща незабавно дали е спечелил премия или не. В случай на облага, премията ще се покаже в секцията „ Kупони “ и може да бъде употребена при последващо извършване на покупки в период от седем дни от деня на приемането.

 

С мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазарят още по-изгодно и с изключение на до седмичните купони, с него те имат достъп и до специфични предложения в секцията „ Партньори “. Всички оферти са подбрани по този начин, че да са съобразени с потребностите на клиентите и да бъдат потребни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с понижение в бензиностанциите OMV, понижения за билети в Софийската опера и балет, разнообразни типове застраховки от SDI и доста други. Отстъпките се актуализират всеки месец и по този начин оферират същинска добавена стойност към постоянното потребление на приложението.

Повече за присъединяване в играта можете да видите тук.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР