С рокля и излъчване като на Мерилин Монро грейна Мария

...
С рокля и излъчване като на Мерилин Монро грейна Мария
Коментари Харесай

Мария Бакалова с рокля като на Мерилин Монро

С рокля и лъчение като на Мерилин Монро блестна Мария Бакалова при раздаването на премиите „ Оскар “. Макар да не взе заветната статуетка, Мария обра овациите с визията си. Роклята на българката доста подсещаше на класиката на Монро и не какъв да е, а самият Брат Пит съпостави Бакалова с Мерилин .

Западните медии и най-известните международни таблоиди оповестиха бургазлийката за най-красивата звезда, предходна по тазгодишния червен кипим. Бакалова съумя да възпламени интереса към себе си с бяла рокля с надълбоко V-образно деколте, направена от дизайнерска къща „ Луи Вюитон “. Най-известната къща за диаманти в света обсипва звездата с едни от най-скъпите и настоящи бижута. Колие, пръстен и обици „ Мусайеф “ завършат визията на Бакалова.

24-годишната актриса получи купата принцеса от „ Форбс “ и редица други издания. Професор Любомир Стойков дефинира облика на Мария като спиращ дъха. Най-известният фешън анализатор у нас е безапелационен, че Мария победи на аления килим.

„ Когато най-авторитетни международни медии дефинират номинираната за „ Оскар “ българска актриса Мария Бакалова за №1 на аления килим, резултатът е замайващ. И повода за това напълно не е единствено стилната бяла рокля „ Принцес “ на „ Луи Вюитон “, направена от 100 метра тюл, нито пък единствено луксозното в сдържаността си и сдържано в разкоша си диамантно колие, нито даже в рисунъка на грим, въодушевен от принцесата на Монако Грейс Кели...

Спиращият дъха облик на Мария Бакалова бе резултат от неповторимия синтез сред нейната свежа и чиста харизма, от една страна, и високата естетическа норма на дизайнери, стилисти и гримьори, от друга. Концепцията за трансформацията на гротескната принцеса от лентата „ Борат 2 “ в ослепителна хубавица в бяло на аления килим победи безапелационно и изуми самия Брат Пит, който бе толкоз разчувствуван, че я съпостави с Мерилин Монро. Благодарим ти, Мария “, с тези думи проф. Стойков изрази усещанията си от представянето на Бакалова по време на церемонията, написа " България Днес ".

Екипът, който стои зад външния тип на Мария , целеустремено търси непосредственост до визията на Пепеляшка. Както самата българка споделя, освен ролята й на Тутар припомня на детската приказка на Шарл Перо, само че и развиването на действителния й живот през последните месеци . „ И в същинския живот се усещам като Пепеляшка. Защото съм източноевропейска актриса с голямата фантазия да играя в Холивуд, която смятах, че в никакъв случай няма да се реализира “, споделя Мария, представена от „ Венити феър “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР