С резерви съм към подобен пиар, защото от ваксините имат

...
С резерви съм към подобен пиар, защото от ваксините имат
Коментари Харесай

Йотова забрави как Радев помогна за внушението, че коронавирусът е манипулация, подкрепи ДПС

С запаси съм към сходен пиар, тъй като от имунизациите имат потребност първо хората, които работят на първа линия. Оттам-нататък това е доста персонално решение – няма никаква структурирана акция от страна на Министерския съвет, на Народното събрание, както направиха всички европейски страни. Това съобщи вицепремиерът Илияна Йотова.
Според нея, в България коронакризата по този начин и не се управляваше – във всички аспекти. Попитана съответно по отношение на президента и неговите дейности, отговорът ѝ беше по какъв начин Румен Радев бил упрекван, че доста бил говорел и че е неприемливо той да схваща, че влизаме в изключително състояние от медиите. Когато ѝ беше припомнено по какъв начин Радев безусловно се опълчи на първите ограничения с празненствата на Шипка –, Йотова отговори, че президентът бил пореден.
 3300 претенденти за антикризисно подкрепяне още не са получили парите си 3300 претенденти за антикризисно подкрепяне още не са получили парите си
" От през днешния ден би трябвало да проработи мярката, която е за оборотен оборот в Националната организация по приходите. Това е иновационна мярка, по която...
" Експериментите се вършат на гърба на здравната система, което е още по-тревожно ", сподели вицепрезидентът пред Нова телевизия, откакто съобщи, че първо били непосредствено на гърба на жителите. Йотова настоя и, че България единствена в Европа не направила оценка на реакцията при първата вълна на ковид, не е имало спор в Народното събрание какво е работило и какво не е работило.
" В момента ограниченията се управляват от нещо като контролна кула на летището ", уточни Йотова и добави: " Някакси министър-председателят бяга ", не разяснява, получава се вакуум.
" Най-големият проблем на българина не е, че ще бъде инфектиран, а че няма да бъде лекуван ", сподели вицепрезидентът. Според нея, имало места в България, от които не може да се обадиш на телефон 112, тъй като нямало мобилна клетка.
Дали е безвредно или не да се проведат избори ще го кажат учените, заключи Йотова. Няма партия, която да не е подготвена за избори, акцентира вицепрезидентът и не пожела да разяснява " нероден Петко " по отношение на нови формирования, да вземем за пример " Отровното трио ". " Президентът е президент на Република България и няма никакво желание да прави политически планове и да оглавява опция ", съобщи тя. Според нея, гласоподавателите са си " ориентирани " и без Румен Радев да ги насочва за кого да гласоподават. А за включването на Ердоган на конференцията на Движение за права и свободи Йотова го видя като вътрешен за Движение за права и свободи въпрос. Припомняме, че Ердоган де факто разгласи на тази конференция по какъв начин Бойко Борисов му е другар, само че в звук, който остави подозрения какъв тъкмо другар – равнопоставен или не тъкмо. Йотова обаче акцентира, че работила дълго време с Движение за права и свободи и че придвижването било доста значимо за политиката в България.
 България измежду петте страни с максимален спад в производството в Европейски Съюз България измежду петте страни с максимален спад в производството в Европейски Съюз
България е измежду първите пет страни от Европейския съюз с максимален спад на промишленото произвеждане по отношение на предходната година. Средно за...
Същевременно Йотова отхвърли, че Радев направил и " най-малкото придвижване " против Българска социалистическа партия. Имало обаче доста старания да се прекара разграничителна линия сред президента и Българска социалистическа партия.
Европа не беше подготвена за ковид – ми то светът не беше подготвен. Но при първите тежки случаи в Италия през февруари, европейската администрация се занимаваше с други неща, които считаше за по-важни. А доста страни не помогнаха на Италия, откакто си приказваме непрекъснато за взаимност, заключи Йотова. Тя счита и, че в случай че имаше по-високо доверие в ръководството, ограниченията против ковид ще се одобряват повече. " Следващият министър-председател, първото нещо, което би трябвало да направи, е да облече бялата престилка ", сподели вицепрезидентът. Тя поддържа българската позиция за Северна Македония, само че разкритикува държавното управление, че 7 месеца не я обяснило на Европейски Съюз и ни е сложило в изолираност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР