С ревю, издържано в стила на 90-те години на миналия

...
С ревю, издържано в стила на 90-те години на миналия
Коментари Харесай

Том Форд откри Седмицата на модата в Ню Йорк

С ревю, издържано в стила на 90-те години на предишния век, Том Форд откри Седмицата на модата в Ню Йорк , съобщи Франс прес, представено от Българска национална телевизия.

Американският дизайнер, както и останалите негови сътрудници, ще се опитат да очароват младата аудитория. На представянето на сбирката му в някогашната военна постройка " Армъри " в Ню Йорк участва съзвездие от звезди, измежду които се открояваха актрисата Джулиан Мур, риалити звездата Ким Кардашиян, певицата Чака Кан и други

Форд с опитност интерпретираше стила на 90-те, с който преди време блесна в стилната къща " Гучи ", пред очите на емблематичните богини на ревютата от това време - Синди Крофорд и Хелена Кристенсен.

Кройките на моделите предлагаха блестящо изразени силуети, вталени сака, доста къси рокли и поли и зашеметяващо високи токчета.

Първото ревю от нюйоркската фешън седмица приключи с огромно тържество в стила на мега празненства от последните години - с доста музика, танци и хамбургери, сервирани от младежи по къси панталони, голи до кръста.

С огромен интерес се чака днешното показване на сбирката на дизайнера Раф Симънс за стилната къща " Калвин Клайн ". Той направи мощно усещане през февруари с авангардното си ревю, като радикално промени визията на тази типично нюйоркска марка.

В програмата са включени и дефилето на певицата Риана и нейната марка " Фенти " в неделя и на рапъра Кание Уест, който се показва с шестата си сбирка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР