С реща на експертно ниво между "Има такъв народ" /ИТН/

...
С реща на експертно ниво между "Има такъв народ" /ИТН/
Коментари Харесай

Нинова: Ще има среща на експертно ниво между Има такъв народ и БСП за България

С реща на експертно равнище сред "Има подобен народ " /ИТН/ и "БСП за България " ще се състои на следващия ден. Това заяви пред публицисти в Народното събрание Корнелия Нинова, ръководител на ПГ "БСП за България ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Срещата е по отношение на препоръчаната политическа декларация с цели ,

както за парламентарната група, по този начин и за бъдещото държавно управление. Нинова уточни, че срещата ще се състои в постройката на Народното събрание от 10.00 часа.

"Вчера взехме решение да продължим диалозите с Има Такъв Народ по политическата декларация

с целите за бъдещото държавно управление. Днес разговаряхме с сътрудниците, казахме им, че желаеме да създадем някои корекции, да създадем спомагателни оферти за неща, които сме говорили, само че ги няма в декларацията ", разяснява Нинова, след което посочи, че по този метод извършват решението на Националния съвет на партията.

Сред корекциите в декларацията, за които от Българска социалистическа партия ще упорстват ,

е преразпределението на разноските от Брутният вътрешен продукт, както и някои цели на Българска социалистическа партия в частта за обучение.

"Постоянно сме в диалози, имаме да решим още доста неща, преди да решим дефинитивно какво да вършим ", разяснява Нинова.

На въпрос дали не престават да желаят общ документ с общи политики, Нинова разясни, че гледат на декларацията с целите, оповестени от Има Такъв Народ, като на основа, върху която да стъпят.

Според Нинова има задоволително време за договаряния с Има Такъв Народ,

защото на следващия ден изтича конституционният период, в който мандатът за сформиране на държавно управление, следва да бъде върнат изпълнен, а самото гласоподаване на кабинета се очаквало идната седмица.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР