С решението си за минимална пенсия от 250 лева правителството

...
С решението си за минимална пенсия от 250 лева правителството
Коментари Харесай

Всички са във възторг от 250 лева пенсия, радва се Борисов

С решението си за минимална пенсия от 250 лв. държавното управление изпълнило дългогодишна фантазия на синдикатите и ги хвърлило във екстаз. Това е тезата на премиера Бойко Борисов, който разяснява с искрено заводолство водената от кабинета обществена политика.

" Синдикатите са във екстаз, тъй като минималната пенсия става 250 лева Отколешна фантазия! ", изясни министър председателят, до момента в който инспектираше градежа на следващата остечка от Автомагистрала " Хемус ".

" Това решение, което взехме, да подпомогнем децата за таксите за детски градини и фонд от 70 млн. лева за градеж на детски градини... Всички са във екстаз! Мисля, че това е прелестно, което сме създали ", продължи да изрежда Борисов, до момента в който отклоняваше въпросите на репортерите за готвените митинги от страна на синдикатите поради концепцията за орязване на болничните.

Преди това министър председателят разгласи еднолично, че анулира решението. Защото около " тарикатите " щели да бъдат ощетени и правилните служащи.

Премиерът съобщи, че единствените митинги, които го тормозят, са тези на хотелиерите в Гърция, " тъй като толкоз доста българи, заболели, отиват на отмора в петъка преди празници или не се връщат, и се притеснявам в Северна Гърция да не се вдигне всеобщ митинг на хотелиери ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР