С Решение № 484на Министерски съвет от 19 юли 2023

...
С Решение № 484на Министерски съвет от 19 юли 2023
Коментари Харесай

Новият областен управител на Враца Надя Донкинска получи ключа и печата от досегашният губернатор на Враца

С Решение № 484на Министерски съвет от 19 юли 2023 година, на съображение член 143, алинея 2 от Конституцията на Република България и член 29, ал.3 по отношение на чл.19а, ал.2 от Закона за администрацията, от длъжността регионален шеф на област Враца е освободен Георги Митов. Със същото решение на Министерски съвет, на длъжността регионален шеф на област Враца е назначена Надя Донкинска.

Надя Донкинска е с Магистърска степен компетентност " Финанси и заем ”от Стопанска академия„ Д.А. Ценов “, Свищов. Заемала е управителни позиции в банкови институции. Има дълготраен мениджърски опит в банковата сфера, ръководство и мониторинг на структури в Северозападен район на водещи търговски банкии Българска народна банка. Притежава потвърдени лидерски, организационни и мениджърски умения, в следствие набогата процедура в обособени ресори на икономическия бранш.

Родена е в град Враца. Семейна. Извън професионалното занятие се интересува от литература, изобразително изкуство, музика и е обожател на природата.

Символичното предаване на властта се състоя в кабинета на регионалния шеф. Нацеремония по последователност и предаване на властта Надя Донкинска получи ключаи печата на институцията от досегашния регионален шеф Георги Митов.

На формалната гала по последователност регионалният шеф Надя Донкинска благодари на Георги Митов и съобщи, че за нея е извънредно огромна чест да поеме поста регионален шеф, само че това е и огромна отговорност и предизвикателство.

Тя изрази предпочитание за надграждане на постигнатото до момента от Областна администрация – Враца, с цел да може и жителите да се усещат удобно, а региона да се развива и да заеме почтено място в икономическия, културен и публичен живот в страната.

Георги Митов изрече своята признателност към екипа за взаимната работа, за старанието, с което извършва отговорностите си и пожела на Надя Донкинска да ръководи намерено, отговорно и законосъобразно.

Тя изрази убеденост, че бързо ще навлезе в елементи в настоящата работа на всички звена на институцията, с оглед отлични информационни умения добити в процеса на работа и бързото адаптиране в динамична среда.

„ Ще работя за по-добра връзка сред администрациите и жителите. Моята идея е развиването и просперитета на района “, съобщи новият регионален шеф.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР