С решение на Съдийската колегия на ВСС съдия Еманоел Вардаров

...
С решение на Съдийската колегия на ВСС съдия Еманоел Вардаров
Коментари Харесай

Съдът в Горна Оряховица с врид председател

С решение на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет арбитър Еманоел Вардаров встъпи в служба като изпълняващ функционалностите „ административен ръководител-председател “ на Районен съд – Горна Оряхoвица. Той ще заема длъжността до провеждането на конкурс за административен ръководител-председател на същия съд.

Съдия Вардаров има близо 19 години юридически стаж, насъбран напълно в границите на правосъдната система. До сегашни миг той бе заместител на административния началник на Районен съд – Горна Оряховица. От 29 юни 2016 година Вардаров е с най-високия сан в правосъдната система – „ арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд “. Видно от годишния отчет на ГОРС за тази година е един от съдиите с най-хубави резултати в състава на съда, като е решил 100% от обсъжданите от него каузи в тримесечен период.  vardarov

От длъжността „ административен ръководител-председател “ на Районен съд – Горна Оряховица бе освободена арбитър Павлина Тонева, заради приключване на петгодишния и мандат. Съдия Тонева бе административен началник на ГОРС от 2007 година в продължение на два цялостни мандата. Тя има близо 18 години стаж като арбитър, насъбрани напълно в Районен съд – Горна Оряховица. По време на нейните мандати като административен началник, Районен съд – Горна Оряховица без определен за съд-модел за отличната си работа по осъществяването на План 1 и 2 за възстановяване работата на съда по пограма на USAID. Както излиза наяве от годишните отчети, в този интервал съдът постоянно е имал едни от най-хубавите резултати в правосъдния окръг, ръководстото непрекъснато е търсело новаторски решения за по-ефиксна работа и обслужване на жителите, а във връзка с магистратите не е имало дисципинарни инспекции и наложени санкции.

На спонтанна гала, арбитър Теодорина Димитрова, адм.-ръководител и ръководител на Окръжен съд – Велико Търново поздрави арбитър Тонева за отличната и работа и пожела на арбитър Вардаров триумф в работата му като началник на Районен съд – Горна Оряховица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР