С решение на правителството политическа партия Продължаваме промяната получава правото

...
С решение на правителството политическа партия Продължаваме промяната получава правото
Коментари Харесай

Малко преди да си отиде: Кабинетът отпусна на ПП два държвни имота в София

С решение на държавното управление политическа партия " Продължаваме промяната " получава правото на прилагане на два държавни парцела в София - един за реализиране на административните потребности на централното управление на партията, както и един за локалната конструкция в столицата, според Закона за политическите партии. Това оповестиха от  правителствената осведомителна работа.

Те съставляват независими обекти, единият от които се намира в постройка на ул. " Христо Белчев " № 8 в регион " Средец ", а вторият - на бул. " Витоша " № 12 в регион " Триадица ".

Политическа партия " Продължаваме промяната " дава отговор на законоустановените предпоставки за основаване на безплатно право на прилагане върху парцелите - частна държавна благосъстоятелност за период от 10 години или до момента в който дава отговор на законовите условия за тяхното прилагане.

Партията заявява, че разполага с нужния финансов запас за стопанисване на парцелите, като същите ще бъдат употребявани единствено за облекчаване на нейните потребности, няма да бъдат преотдавани чартърен и преотстъпвани за прилагане, както и че в тях няма да бъде реализирана икономическа активност.

В решението на Министерския съвет е планувано регионалният шеф на област София да създаде механизъм за надзор, посредством който да реализира периодически инспекции за осъществяването на изискването, при което се дават парцелите, както и да ползва плануваните в Правилника за използване на Закона за държавната благосъстоятелност наказания при положение на несъблюдение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР