С решение на Пловдивската районна прокуратура са задържани двама непълнолетни,

...
С решение на Пловдивската районна прокуратура са задържани двама непълнолетни,
Коментари Харесай

Арестуваха две момчета, изпотрошили стъклата на автомобили

С решение на Пловдивската районна прокуратура са арестувани д вама малолетни, изпотрошили страничните стъкла на 12 автомобила . Младежите са обвинени и за кражба, оповестиха от Апелативна прокуратура-Пловдив

17-годишният А. Д. и 16-годишният К. Б. на 14 януари 2018 година в Пловдив използвали алкохол. Към 1,30 часа след среднощ тръгнали да се прибират към домовете си, само че по пътя изпотрошили странични стъкла и огледала на 12 леки коли, паркирани в регион " Южен " на града.

Двамата обвинени откраднали и чанта от един от колите . На 14 януари 2018 година те са били арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. До момента двамата не са осъждани.

Спрямо младежите се води следствие и за тенденциозен палеж на сергии от пазар в регион " Южен " . По случая са назначени пожаротехническа и оценителна експертизи.

До момента е открито, че комерсиалните обекти изгорели, откакто двамата запалили със запалка найлони, с които били покрити . Разследването по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР